The Clues: Pure Genius

De clues die uw teams meekrijgen zijn veelal cryptisch van aard èn geheel in de stijl van het beroemde boek. Om van de ene naar de andere belangrijke plaats te komen zal er flink gepuzzeld moeten worden. Hersens worden gekraakt en geen detail mag onopgemerkt blijven.De Da Vinci Code Game biedt u een enorme variëteit aan codes, cijfers en interactiviteit. Een aantal oplossingen is te vinden op DVD’s, die onderweg te verzamelen zijn en afgespeeld kunnen worden op de portable team-DVD-speler. Optioneel kunnen Blackberries en GPS tools ingezet worden om de zoektocht nog leuker en spannender te maken.

De clues die u aan zult treffen zijn niet onoplosbaar, maar ook zeker niet te gemakkelijk. Het unieke aan onze clues is dat wij in staat zijn om de aard van de clue te matchen met de locatie waarnaar verwezen wordt. Dus, als u zich moet verplaatsen naar het Louvre dan wordt de clue kunstzinnig opgebouwd. Vrijwel geen enkele andere zoektocht doet dit!

Om codes te kraken en puzzels op te lossen zal er een beroep gedaan worden op de vaardigheden van elk teamlid: men zal met woorden moeten spelen, vreemde getallen moeten ontcijferen, kaart moeten lezen, out-of-the-box moeten denken en als een dolle moeten brainstormen. Niet alleen met het eigen team, maar ook met andere teams. Op deze manier helpt u elkaar naar de oplossing van het duizenden jaren oude mysterie…

Lees verder >>

photo_laprofezia.jpg

Advertenties
%d bloggers liken dit: