The Extras: Complete Event

Een overnachting in een van de honderden Parijse hotels zal deel uitmaken van uw Da Vinci Code Game. Eén nacht? Of twee? Natuurlijk bieden we u graag een selectie aan uit ons bestand, waarin zich alleen hotels bevinden waar we goede ervaringen mee hebben.

Uw voltallige groep zal naar Parijs afreizen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden (Thalys, vliegtuig) die wij graag voor u onderzoeken. U kunt ervan verzekerd zijn dat u de scherpst mogelijke tarieven van ons ontvangt. En bovendien verzorgen we ook de noodzakelijke transfers tussen station/luchthaven, hotel en restaurants.

Over restaurants gesproken. Omdat wij kind-aan-huis zijn in Parijs, weten wij exact waar u uw gasten met een gerust hart mee naartoe kunt nemen. Zowel voor de lunch als voor het diner. U ontvangt te allen tijde een aantal keuzemogelijkheden als u een gamevoorstel aanvraagt.

Als u besluit om promotionele artikelen in te zetten tijdens uw verblijf in Parijs dan is het belangrijk om artikelen te kiezen die gelinkt kunnen worden aan het thema van uw bijeenkomst. Zo kunt u denken aan Da Vinci wijn en het door Robert Langdon zelf gesigneerde illustrated Da Vinci code boek.

Kortom, ook voor de extra’s rondom de Da Vinci Code Game kunt u bij ons terecht. Geen zorgen voor u. Alles tot in de puntjes verzorgd. Binnen budget en uw doelstellingen overstijgend.

Lees verder >>

photo_restaurant_01.jpg

photo_restaurant_02.jpg

Advertenties
%d bloggers liken dit: